Nobelpriset i litteratur 2023 tillkännages 5 oktober

Årets Nobelpris tillkännages mellan den 2 och den 9 oktober, skriver Nobelstiftelsen i ett pressmeddelande.
Nobelpristagaren i litteratur avslöjas traditionsenligt av Svenska Akademien i Börshuset på torsdagen, vilket i år betyder den 5 oktober.
Förra året gick litteraturpriset till den franska författaren Annie Ernaux.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL