WAPI rekryterar säljchef och förläggare

Petra Ward lämnar Polaris och blir ny sälj- och marknadschef på WAPI. Bild: Pressbild

WAPI anställer en sälj- och marknadschef, Petra Ward, idag kommersiell chef på Polaris, tillträder sin nya tjänst i april. Förlaget anställer också Arianna Bommarco som förläggare på Stockholmskontoret.

Petra Ward lämnar sin tjänst som kommersiell chef på Polaris. I april börjar hon som sälj- och marknadschef på WAPI, med placering på kontoret i Malmö. Petra Ward har lång erfarenhet av både sälj och förläggeri, skriver WAPI i ett pressmeddelande.

– Jag har länge spanat på WAPI eftersom de är sprungna ur den digitala utveckling som alla förlag nu navigerar i. Här har man det mindset som behövs för att utveckla den affärsmodellen och med ett superkompetent team – som dessutom växer – i Malmö och Stockholm är det en fantastisk möjlighet att få vara med på förlagets frammarsch och skapa ännu mer synlighet för författarna, säger Petra Ward i pressmeddelandet.

WAPI får också en ny förläggare i och med rekryteringen av Arianna Bommarco som tidigare arbetat på Ordfront men de senaste åren frilansat i olika medieprojekt. Arianna Bommarco kommer att arbeta på Stockholmskontoret.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att få bli en del av WAPI:s team, med deras gedigna erfarenhet av utgivning och som nu även ger ut print. Genrelitteratur med brett tilltal ligger mig varmt om hjärtat och min ambition är att förvalta och utveckla både befintliga författarskap och hitta nya oväntade berättelser.

Christina Kihlström

Christina Kihlström

Christina Kihlström frilansar som journalist och skribent.

christina.kihlstrom@gmail.com

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL