Lydia Capolicchio debuterar med en tankeväckande roman om att våga möta sig själv

Lydia Capolicchio

Jag har alltid varit van att beskriva händelser, förlopp och människor ur en journalistisk synvinkel.

De mest frustrerande uppdragen har inneburit bevakning av krig, svält, övergrepp, naturkatastrofer. Ofta långt bort från mitt eget hemland.

Ändå kan det mest omvälvande ibland hända alldeles nära.

”Baserad på en sann historia” är för mig en mening med oerhörd kraft. I min värld överträffar fiktionen sällan verkligheten, men ibland kan den vara för grym att ta in. Romanen blir därför en annan väg in i samma problematik,  den tar långsamt med läsaren till platser som hen aldrig vågat besöka förut.Steg för steg. Blad för blad.

Där vill jag vara med mina berättelser. Sprungna ur verkligheten men i romanens värld för att aldrig glömmas bort.

Gift : löftet till min väninna

Gift : löftet till min väninna

Mitt i sommaridyllen får svenska Sophia ett samtal från sin amerikanska väninna Amy, som hon inte talat med på flera år. 

Sophia tror att Amy äntligen träffat mannen i sitt liv och lever sin dröm. Istället berättar hon en fasansfull historia om sin relation och mardrömmen hon lever i. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL