Carola Sundling debuterar med en kokbok om enkla tilltugg och förrätter med få ingredienser

Carola Sundling

Vill du veta hur du kan göra enkla och goda tilltugg och förrätter med få ingredienser, så att det både blir gott och ser läckert ut. Då ska du ta en titt i denna receptbok. Jag presenterar recepten i enkla steg för steg så att alla ska kunna briljera i köket. Bilderna är tagna i natursköna miljöer som finns runtomkring mig. 

Jag heter Carola Sundling och bor i en liten by som heter Nordansjö. Byn ligger två mil utanför Bjurholm, som även är Sveriges minsta kommun.

Jag är uppvuxen i Bjurholm, min pappa och några vänner bor fortfarande kvar där. Jag har alltid gillat lugnet och naturen, så efter ett avbrott på 15 år i Umeå så flyttade jag tillbaka till ett hus vi äger i själva Nordansjö. 

Fotografering och det estetiska har alltid varit ett intresse hos mig. Jag utbildade mig till inredare och det intresset höll mig i gång i många år. Men då jag även gillar att laga mat, så började mitt engagemang att luta mera åt det hållet, och jag startade mitt instagramkonto Tolismat bara för en kul grej. Att laga tilltugg och fota ger mig utlopp för det estetiska även här. Jag kan vända och vrida på fatet så dekorationen fotas på det perfekta sättet. Min instagram blev mera uppskattat än vad jag hade kunnat ana och många började följa kontot. I och med att följarna blev fler så blev jag taggad att utveckla mig och sedan har det har bara rullat på. Jag startade företaget Tolismat och har vidare planer för det. 

Det är enormt roligt att kunna få göra så mycket kul på grund av sitt intresse, så som denna bok, en del samarbeten med olika företag, och att bli utnämnd till ambassadör för min hemort Bjurholms kommun. Stolt att bo i en sådan vacker miljö med så många sevärdheter att besöka. 

Tolis mat - lättlagade och goda tilltugg

Tolis mat - lättlagade och goda tilltugg

Vill du veta hur du kan göra enkla tilltugg och förrätter med få ingredienser, så att det blir gott och det ser läckert ut? Då ska du genast ta en titt i denna receptbok. Jag presenterar recepten i enkla steg för steg så att alla ska kunna briljera i köket. Bilderna är tagna i natursköna miljöer och avspeglar vem jag är och hur jag bor. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Ola Nilsson släpper novellsamling

Regelriket är ett porträtt av sonen och den förlorade modern, men också en samling berättelser om livets förutsättningar och bristningsgränser, om konst, trasig kärlek och mänskliga relationer i blixtbelysning.

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.