Bookshop.org börjar sälja eböcker

📚 Indi-ebok. Bookshop.org har sedan 2020 etablerat sig som ett alternativ till Amazon och erbjuder både lokala bokhandlare och författare att skapa en egen webshop. Hittills enbart tryckta böcker. Men senare i år ska Bookshop även börja erbjuda eböcker, skriver Publishers Weekly. Dessutom blir de förlag då Our Strangers, en novellsamling av Lydia Davis släpps. Den kommer endast att säljas av indiebokhandlare och online på Bookshop. Författaren vill inte att boken ska säljas på Amazon.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL