Hanna Zeime debuterar med en varm, rolig och spännande historia om att vara människa

Hanna Zeime. Fotograf: Mathilda Fredricson

Jag blev apotekare precis som min mamma. För mig har det alltid varit naturvetenskap och sport som har gällt. Men efter en sjukskrivning på grund av utmattning 2017 var jag tvungen att tänka om. Jag var tvungen att skapa ett liv som jag orkade att leva, ett liv i balans. Jag började att skriva för att bearbeta mina känslor och frustrationer. Jag har alltid tyckt om att skriva, men var ändå inte beredd på förälskelsen som uppstod till att skapa en berättelse. Skrivandet blev en viktig del av mitt liv. Det var både spännande, roligt och ett sätt att fly när verkligheten var för svår att hantera. Som författare blandar jag allvar med humor för det är sådan jag är som människa. Det är svårt att vara människa, så ibland måste man skratta åt skiten. För att må bra utövar jag Mindfulness, vilket också märks i mina texter. Jag tycker fortfarande om mitt jobb som apotekare, tycker fortfarande om att både utöva och se på sport, men det är när jag får prata om min bok som jag lyser upp.

[Book: ISBN hittades ej]

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Ola Nilsson släpper novellsamling

Regelriket är ett porträtt av sonen och den förlorade modern, men också en samling berättelser om livets förutsättningar och bristningsgränser, om konst, trasig kärlek och mänskliga relationer i blixtbelysning.

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.