Ingen tv-serie av romanen ”Never let me go”

Keira Knightley och Carey Mulligan gjorde två av huvudrollerna i filmen "Never let me go" som hade premiär 2010. Arkvibild: Joel Ryan.

Det amerikanska produktionsbolaget FX går inte vidare med planerna på att göra en tv-serie inspirerad av Nobelpristagaren Kazuo Ishiguros roman ”Never let me go”, uppger Variety. Någon förklaringen till beslutet ges inte, men enligt Variety togs det innan själva produktionen av serien kommit i gång.

Medan romanen skildrar Kathy, Tommy och Ruth skulle tv-serien i stället handlat Thora, en rebellisk tonåring som rymmer från ett internat där hon och andra kloner levt isolerade från det övriga samhället.

2010 blev ”Never let me go” film med Keira Knightley och Carey Mulligan i två av huvudrollerna.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.