Storytel Awards 2023 – nu kan du rösta på 188 nominerade titlar

Omröstningen i Storytel Awards öppnade den 23 januari 12:00 på awards.storytel.com. Vinnarna koras på Storytel Awards-galan den 22 mars. Pressbild.

🏆 Ljudbokspris. Som du sett i ditt flöde på Facebook öppnade idag omröstningen till Storytel Awards. Svenska folket får vara med och utse 2022 års bästa ljudböcker. Omröstningen äger rum på awards.storytel.com, där samtliga nominerade titlar finns – totalt 188 ljudböcker fördelade på kategorierna Roman: 36, Spänning: 40, Feelgood: 31, Fakta: 33, Ungdom: 19, Barn: 29. När omröstningen stängs den 5 februari lämnas folkets tre finalister i varje kategori över till jurygrupperna som utser vinnarna. Vinnarna presenteras vid Storytel Awards-galan som äger rum den 22 mars.
De mest lyssnade och högst betygsatta böckerna utgivna under tävlingsperioden (1 januari – 31 december) från alla svenska förlag som finns i Storytel har kunnat nomineras av förlagen.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.