Denna artikel sponsras av författare/förlag

Jessica Jäger coachar småföretagare till självledarskap

Jessica Jäger är författare, sångerska och coach. Bild: Janine Laag

Jessica Jäger vill hjälpa småföretagare och i boken Jag leder! 13 strategier för självledarskap påminner hon om det viktiga i att inte glömma bort sig själv i företagandet. Självkärlek är vad som behövs.

Jessica Jäger vill hjälpa småföretagare och i boken Jag leder! 13 strategier för självledarskap påminner hon om det viktiga i att inte glömma bort sig själv i företagandet. Självkärlek är vad som behövs.

Egenföretagare kliver in i företagsvärlden med en idé som ska hjälpa andra. Men i allt företagsbestyr är det lätt att tappa fokus

– Man vill så mycket, ofta finns det en empatisk grund i företagandet och man vill hjälpa människor, men så glömmer man bort sig själv.

Det här vill Jessica Jäger ändra på. Hon är sångerska, ekonom, livscoach, självkänslacoach och även affärs- och marknadsföringscoach. Kunskaperna och hennes erfarenheter av att driva företag i 16 år har fallit på plats och hon använder dem till att lyfta företagare. Det kan handla om att hitta det som motiverar en person, ett mål man inte insett att man har eller att lära sig sätta gränser.

– När vi brinner för något finns energin där och det smittar av sig till andra. Det är där vi ska vara.

Strategierna i boken har hon själv använt. När det blev tungt att skriva gick hon tillbaka till kärnan, hittade sitt ”varför” och öppnade för det som var viktigt.

– Det var ju inte den fyrkantiga boken i sig utan läsaren som ska få ut något av den.

Jessica är sångerska, företagare och ”väldigt mycket förälder”. Två barn innebär många stunder vid fotbolls- och innebandyplaner. Företagandet och familjelivet innebär en ständig balansgång.

– Jag är lycklig för att jag har valt ett arbete som ger mig tillfredsställelse och har min familj.

För Jessica har sången alltid varit det hon har kommit tillbaka till och hon har alltid velat skriva. När hon var 13 år påbörjade hon en roman och dikter finns det också i byrålådan. Nu är hon precis där hon vill vara i livet.

– Där jag är nu är bara resultatet av små, små händelser och förbättringar.

För, som hon säger, målet är bara en riktning. Det gäller att också ha koll på nuläget.

Jessica fortsätter att varva sånguppdrag med coaching och skrivande. Nästa bok handlar om marknadsföring, autentisk sådan.

Om författaren:

Jessica Jäger är sedan unga år en välrenommerad frilanssångerska med eget skivbolag. När pandemin utmanade den egna och andras branscher valde hon att coacha småföretagare att växa och nå ut på nya sätt. Ur processen kom debutboken Jag leder! 13 strategier för självledarskap.

Jag leder! : 13 strategier för självledarskap

Jag leder! : 13 strategier för självledarskap
Författare
Förlag Mindboozt Publications
GenreManagement
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor168
Vikt250 gr
Utgiven2022-12-29
SABQbab
ISBN 9789189423015
Hur håller framgångsrika företagare sin motivation uppe? Varifrån kommer den nästintill outtömliga energin som resultatrika entreprenörer verkar ha? Och hur hinner de med allting? Utan dina mänskliga handlingar är ditt företag faktiskt bara en pappershandling. Så hur du mår, både fysiskt och mentalt, och vad du säger till dig själv och väljer att tro på om dig själv, kommer att avspeglas i hur det går för ditt företag. Företaget är beroende av din energi, att du kliver in i förändringsprocesser, möter rädslor och väljer att lyckas. För att komma dit du vill behöver du därför dagligen ta dig an den kanske svåraste ledarrollen av alla; den där du leder dig själv. I Jag leder! finner du tretton strategier som många av världens främsta idrottare, musiker, entreprenörer och ledare använder för att nå sina mål. Genom att kliva in i och utveckla ditt självledarskap kan du på ett hållbart sätt ge större värde till fler människor och därmed skapa ett mer lönsamt företag.
Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll är artiklar som finansieras av förlag eller författare som vill förmedla information om sina böcker. Det kan även vara andra företag med tjänster eller produkter, främst relaterade till böcker. Är du intresserad av att köpa sponsrade artiklar så kontakta en av våra säljare på sales@boktugg.se. Läs mer om våra alternativ för annonsering

sales@boktugg.se