Denna artikel sponsras av författare/förlag

Hans dey Barden släpper andra delen i trilogin om Jack Fontana

Hans dey Barden skriver trilogin om Jack Fontana. Foto: Privat

Nu är den andra delen i Hans dey Bardens trilogi om Jack Fontana utgiven. I romanen En kvinnas hämnd dras Jack djupare in i det glamorösa men farliga jetsetlivet där makt och pengar står på spel.

Hans dey Barden är entreprenören som vid sidan av affärsvärlden driver kreativa projekt så som konstnär och nu även som författare.

Att skriva en trilogi var inget han trott att han skulle göra, men nu håller han på att avsluta den tredje delen som kommer till våren 2023.

– Min dröm är att genom hela mitt liv skapa och upprätthålla flow. Den där känslan som kommer när jag avslutat något och känner mig stolt över vad jag har gjort. Känslan av att veta att jag gjort något helhjärtat och av min bästa förmåga får mig att vilja utvecklas mer. Uppnå mina mål och förverkliga drömmar.

Läs mer om Jack Fontana på jackfontana.se.

En kvinnas hämnd

En kvinnas hämnd
Serie Jack Fontana
Författare
Förlag Vulkan
GenreDeckare, thrillers och spänning
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor236
Vikt390 gr
Utgiven2022-11-02
SABHc
ISBN 9789189702394

En Kvinnas Hämnd är andra delen i en trilogi om Jack Fontanas händelserika liv med actionladdade händelser och fantastiskt vackra miljöer. Läsarna får återigen följa hans fartfyllda kamp mot kvinnorna, som idag är maktgalna, hänsynslösa och förmögna affärskvinnor, gifta med korrumperade män.

Jack, som alltmer blivit en värdig motståndare, måste oskadliggöra dem och klara sig undan deras rovgiriga klor, då han bär på mörka hemligheter som inträffade sommaren 1965; sexuellt utnyttjande, våld och mord samt en stor summa stulna blodspengar.

Jack dras allt djupare in i ett glamoröst jetsetliv fyllt av maktspel, svek, mord, sex och pengar, en iskall mörk värld som nu också tycks hota hans egen familj. Jack har dock ett ess i rockärmen, då han genom sin farbror, den mäktiga sicilianska maffiabossen, får oväntat stöd.

Skall kärleken vinna eller är det dödsängeln som segrar?Författaren är entreprenör inom flera verksamhetsgrenar med lång erfarenhet inom affärsvärlden.
Han är tillika konstnär och har nu skrivit sin andra roman.

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll är artiklar som finansieras av förlag eller författare som vill förmedla information om sina böcker. Det kan även vara andra företag med tjänster eller produkter, främst relaterade till böcker. Är du intresserad av att köpa sponsrade artiklar så kontakta en av våra säljare på sales@boktugg.se. Läs mer om våra alternativ för annonsering

sales@boktugg.se