Ylva Kaiser debuterar med en bok om kärlek, fotboll och att följa sitt hjärta

Ylva Kaiser. Fotograf: Sten Kaiser

Jag när en livslång kärlek till böcker och språkets magi, och har skrivit ända sedan jag lärde mig sätta ord på pränt. Outforskade idéer har avlöst varandra men författardrömmen har bestått, och det känns smått surrealistiskt att nu se den bli verklighet.

Jag är född och uppvuxen i Stockholm, utbildad biomedicinare och disputerad inom medicinsk vetenskap. Idag arbetar jag som medicinsk rådgivare inom läkemedelsindustrin. 

I ett tidigare liv tävlade jag i tennis på nationell elitnivå, och har utöver vetenskapliga artiklar skrivit krönikor för en av Sveriges största tennisbloggar och agerat sportkommentator. Utanför idrotten har jag ett gediget intresse för mat och vin.

Jag utforskar ständigt nya genrer, och skriver hellre vitt skilda berättelser än uppföljare. Inspirationen infinner sig ofta på resor, i möten med nya kulturer, miljöer och människor, och med förankring i verkliga platser hoppas jag att läsaren mellan bokens sidor ska drömma sig bort till ett annat land eller en annan värld.

Tango in Italian

Tango in Italian

  • Förlag: BoD
  • Utgiven: 2022-11-17
After moving from Northern England for her university studies, Sienna Archer is now making a name for herself in Londons business district, seemingly far away from where she started. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,