Anette Häggqvist debuterar med en bok till dig som kämpar bredvid en människa i kris

Anette Häggqvist

För mig är böcker det bästa av det bästa. Sedan barnsben har jag älskat allt en bok kan ge, i alla känslolägen bringar den energi, glädje och tröst. Under senare tid är det tydligt att den yngre generationen inte har samma dragning till boken som företeelse. Det finns andra kanaler som lockar än mer Ofta med rappa, korta meningar som dragningskraft.  Här föddes min tanke om att skriva en bok med färre ord och i kombination med bild. Ämnet medberoende kom sig av att jag själv har erfarenheten därav men också för att jag vill bidra till det som många kanske inte pratar om. Rädslan för att inte finns till i full utsträckning för dem vi bryr oss om. Rädslan för att vara misslyckad som mamma, pappa, partner eller vän.

Stå bredvid : en tröstebok till hjälpande själar

Stå bredvid : en tröstebok till hjälpande själar

Denna bok är till dig som kämpar bredvid 

En blick räckte, i min fars ögon såg jag allt han ville dölja. Hans ångest och kamp mot alkoholsuget. När jag var som mest orolig för min fars mående önskade jag inget hellre än att jag kunde kliva i hans skor och kontrollera allt på mitt sätt. Ta över hela måendet och låta honom slippa lida. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.