Denna artikel sponsras av författare/förlag

Att sätta mål är vägen till framgång – Yona Lobulu visar hur

Yona Lobulu. Bild Constantin Sandu

Yona Lobulu vill att fler ska få framgång i livet, nå de mål som de ibland inte ens vet att de har. I boken Framgång – Inte som du tror visar han hur det är möjligt.

Personlig utveckling är något som Yona Lobulu länge varit intresserad av. Nu arbetar han som personlig tränare och som coach inom personlig utveckling. Tydliga mål är en stor del i hans framgångsrecept.

– Om man ändå ska ta sig fram i livet vill man att det är mot något man vill göra, vilket kan låta självklart men inte alltid är så lätt, säger han.

Framgång : inte som du tror

Framgång : inte som du tror

Yona Lobulu har tränat och spelat fotboll sedan han var fem år. Han spelade i ÖIS och efter gymnasiet flyttade han till USA för att fortsätta spela fotboll, samtidigt som han läste Business administration management och tog examen 2016. Men träningen på fotbollsplanen var inte nog.

– Jag ville alltid bli starkare och snabbare och gick till gymmet. Jag ville lära mig mer om träning och gick en utbildning till PT, mest för att kunna använda kunskaperna i min egen träning.

Efter examen flyttade Yona tillbaka till Sverige. Utöver arbetet som PT och coach driver han även företag både i Sverige och i Storbritannien. I arbetet med att hjälpa klienter med sin fysiska träning har han upptäckt att det i många fall även handlar om mental coachning, även om det inte alltid är tydligt för klienten. Grunden i hans tankesätt är att ha mål, helst nedskrivna.

– Jag har alltid haft mål i livet. Jag är en tävlingsmänniska och tycker att det är kul med mål. De kan vara stora, små, på kort sikt eller längre sikt.

Genom att ta kontrollen över sitt liv och sina val menar Yona att mycket ångest och andra problem kan undvikas.

Själv sätter han mål hela tiden, men ett stort mål som han arbetar mot är att färdigställa det projekt med att bygga ett sjukhus i Tanzania som hans pappa påbörjade, men som avstannat efter hans död.

Vem riktar sig boken till?

– Till alla som vill få ut mer av livet. När man läst boken hoppas jag att reaktionen är att man vill lära sig mer om sig själv, vad kan jag göra för att få ut mer i mitt liv.

För den som blir intresserad av att veta mer om personlig utveckling arbetar Yona på en uppföljare.

Om författaren

Yona Ole Lobulu, född och uppvuxen i Göteborg har sedan barnsben ägnat sig åt personlig utveckling. Efter fyra års studier och fotboll i USA flyttande han hem till Göteborg för att börja sin yrkeskarriär som personlig tränare inom SATS Sverige, där han jobbar än idag. Under sina 6 år på SATS har han lyckats klättra upp till PT nivå 5 som är deras högsta nivå, blivit nominerad till årets PT två år i rad och även hunnit jobba som PT Specialist. Vid sidan av PT yrket jobbar han även som konsult specifikt för personlig utveckling relativt till mental hälsa och välbefinnande. Han driver även två andra bolag varav ena i Göteborg som heter City Städ 2 AB med 10 anställda i dagsläget. Det andra bolaget är baserat i Storbritannien där han investerar i fastigheter. När det kommer till skrivandet skriver han om personlig utveckling där han debuterade i april 2022 med boken Framgång- Inte som du tror som just bygger på att ha mål i livet och varför det är så viktigt. Hans mål och syfte som författare är att bryta ner svåra koncept till enkla steg att ta för att utvecklas som person och få ut mer av sig själv på ett hållbart sätt och ändra beteendemönster som kan vara svåra att bryta. 

Framgång : inte som du tror

Framgång : inte som du tror
Författare
Förlag Mindboozt Publications
GenreHälsa, skönhet och sex
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor99
Vikt150 gr
Utgiven2022-04-09
SABDokb
ISBN 9789189391017
Okunnighet är kärnan till dom flesta problemen i livet och vill man lättare kunna tackla sina problem och utmaningar gäller det att bli mer medveten om framförallt sig själv och tillämpa mer kunskap som sedan leder till förståelse för att lättare kunna bryta sig loss om man sitter ''fast'' eller hantera sig själv relativt till utmaningarna och problemen i livet. Med kunskap och en djupare förståelse för en sak, kommer vi inte kunna påverkas av den saken, och det finns alltså ingen anledning till att inte vara sitt bästa jag inom alla områden i livet eftersom vi alla har friheten att välja vår inställning i livet. Vi definierar alla framgång olika, och en sak framgång inte innebär är i alla fall avsaknaden av problem. Så vad är framgång och hur uppnår man det? I den här boken får du lära dig om hur du är och förblir framgångsrik, vad mental träning och mental hygien är, samt hur din inre dialog påverkar dig och dina omständigheter. Du är ett beslut ifrån att vara framgångsrik, låt den här boken berätta varför.
Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll är artiklar som finansieras av förlag eller författare som vill förmedla information om sina böcker. Det kan även vara andra företag med tjänster eller produkter, främst relaterade till böcker. Är du intresserad av att köpa sponsrade artiklar så kontakta en av våra säljare på sales@boktugg.se. Läs mer om våra alternativ för annonsering

sales@boktugg.se