Oliver Naesh debuterar med en barnbok om en kräsen pelikan

Oliver Naesh

Oliver Naesh heter jag, en svensk-dansk ubåtsingenjör från Helsingborg som nu även kan titulera sig som barnboksförfattare med boken Jan Pelikan provar banan!

En av sakerna som jag såg fram emot mest när jag var liten var godnattsagan med mamma! En favorit var berättelserna om Bu och Bä och deras knasiga påhitt. När jag sedan kom upp i åren lärde min danska pappa mig att leka med ord och hitta på finurliga rim och dikter, precis som pappa hade lärt sig från sin far, som var en ansedd journalist på Politiken. Barnasinnet, ordvitseriet och sedermera passionen för musik har därför oundvikligen lett mig ner på barnboksförfattandets stig. Utöver det flummiga barnboksskrivandet och fyrkantiga ubåtsbyggeriet håller jag på med konstformen @Klatology som jag rekommenderar er att utforska. Jag skriver också musik tillsammans med min fru, till artisten Niklas Hultberg och har släppt ett gäng låtar under året. Jag har också alldeles för många andra intressen men det tar vi en annan gång.

Jan Pelikan provar banan

Jan Pelikan provar banan

Men hur ska det gå?

Hur kommer Jan må?

Alla har ju hört och alla tittar på!

I denna färgsprakande saga på rim får vi följa Jan, en kräsen pelikan som älskar sill. En dag ska Jan gå på kalas och där finns bara konstiga saker att äta. Tomat, banan och äpple, massor som Jan aldrig smakat förut! Vad ska Jan göra nu?

Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL