Sten Velander debuterar med en thriller som utspelar sig på ett bårhus

Sten Velander.

Sten Velander född 1962 och uppvuxen i Vinslöv. Jag har under nästan 40 år arbetat inom Hälso- och sjukvårdssektorn där jag haft flera olika roller och befattningar. För närvarande arbetar jag som verksamhetsutvecklare på central nivå inom Region Skåne. På fritiden tillbringar jag mycket tid ute i naturen som är ett balsam för själen. Jag är intresserad av vin och är aktiv inom olika forum för vinprovningar. Förutom hundträning är båtlivet något som jag uppskattar och prioriterar under sommarhalvåret. Jag har även ett stort föreningsintresse där jag har styrelseuppdrag.

Bårhus blues

Bårhus blues

Henry ansvarar för ett bårhus på ett mindre sjukhus. Dessvärre har han en del ekonomiska bekymmer. I ett svagt ögonblick spekulerar han kring om han skulle kunna tjäna pengar på de döda, det är väl ändå ingen som bryr sig. Eller? Vem som helst hade avfärdat det som makabert, men Henry är inte vem som helst ... Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.