Tina Ikonomidou debuterar med boken Livets alkemi

Tina Ikonomidou

Tina Ikonomidou har ägnat hela sitt liv åt sin själsliga upplevelse och större delen av sitt vuxna liv till att förstå människans olika dimensioner och relaterandet människor emellan. Hon fascineras av livets uttryck och fördjupar sig mer än gärna i existentiella frågor. Människans mångfald, komplexitet och enkelhet är det mest spännande hon vet. Föreningen och mötet mellan kropp och själ. Det inre och det yttre. Möten människor emellan, hur vi relaterar och interagerar. Livet handlar, enligt Tina, om att finna vår egna sanning, upplevelse och väg i genom livet. Att våga leva och vara fria inuti. Det är en enkel beskrivningen av livets alkemi.

Under 20 år har hon guidat tusentals människor i livets frågor, utvecklat grupper och organisationer. Hon vandrar vildkvinnans väg, reser mellan världar, brobygger och förenar det inre med det yttre.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

info@boktugg.se

Den här artikeln är möjlig tack vare

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Vill du bidra med mindre belopp går det bra att swisha på 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.