Ditti Arvidsson debuterar med en bok som utspelar sig från 1920-talet och framåt

Ditti Arvidsson. Fotograf: Jan Arvidsson

Jag heter Ditti Arvidsson och debuterade som författare 2021 med spänningsromanen Ryska dockor & kalejdoskop. Då hade jag hunnit gå i pension och fyllt 66 år, alltså en sen författardebut. Året efter gav jag ut romanen Majken – Ett dolt livsöde.

Först gav jag ut bäggeböckerna i egen regi men nu har jag turen att få ge ut Majken via Visto förlag, vilket är jättespännande. Ska bli så intressant att se vad det kan leda till.

Jag är född i Göteborg men har bott en stor del av mitt liv i norra Halland. Sedan ett 20-tal år är jag tillbaka i Göteborg. Min inspiration hämtar jag i vardagen och sitter gärna och skriver på vårt torp som har anor från mitten av 1800-talet.

Förutom att skriva ägnar jag mig gärna åt familjen, man, barn och barnbarn. Middagar och fester är också ett stort intresse.

Jag har arbetat många år i reception, både inom tand- och sjukvård, hoppar fortfarande in och vikarierar en del. Tycker om att träffa och arbeta med människor.

[Book: ISBN hittades ej]
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

info@boktugg.se

Den här artikeln är möjlig tack vare

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Vill du bidra med mindre belopp går det bra att swisha på 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.