Dagens 19 november 2022

🎪 Littfestsläpp. På torsdag den 24 november klockan 12.00 släpps biljetterna till 2023 års upplaga av Littfest via Biljettcentrum.com eller över disk hos Biljettcentrum i Umeå. Festivalen äger rum den 16-18 mars, ”en folkfest med författarsamtal och vimmel som firar litteraturen”. Även denna gång direktsänds alltsammans i formatet Littfest-TV, som kan ses i två veckor efter festivalen.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Den här artikeln är möjlig tack vare

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Vill du bidra med mindre belopp går det bra att swisha på 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.