Dagens 19 november 2022

🎪 Littfestsläpp. På torsdag den 24 november klockan 12.00 släpps biljetterna till 2023 års upplaga av Littfest via Biljettcentrum.com eller över disk hos Biljettcentrum i Umeå. Festivalen äger rum den 16-18 mars, ”en folkfest med författarsamtal och vimmel som firar litteraturen”. Även denna gång direktsänds alltsammans i formatet Littfest-TV, som kan ses i två veckor efter festivalen.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.