Anna Samuelsson debuterar med den första delen i en spännande triologi

Anna Samuelsson. Fotograf: Bengt-Olof Johansson

Mina första skrivminnen skapades hos farfar. Tillsammans skrev vi dagbok, jag med spretiga versaler och farfar med skrivstil. Sedan övergick skrivandet till korta noveller i skolan. Tidigt ville jag bli bibliotekarie, för jag älskade att läsa. Barnböcker av olika slag övergick till spänningslitteratur och deckare. Det blev inte något av den yrkesbanan, men nu är det i stället dags för mig att romandebutera. Idéerna kommer oftast när jag är ensam och funderar; på bussen, på väg från jobbet eller i bilen. Om jag inte får ur mig allt skulle jag explodera av lösryckta ord och tankar. Idén till min debutroman Statisterna växte fram under flera år och det har varit väldigt roligt att klura på bokens olika spår och väva ihop dem i slutet. Jag gillar spänningsromaner där även karaktärerna och deras liv i övrigt är betydelsefullt, inte bara brottet. Jag vill att man ska känna med karaktärerna som man läser om.

Statisterna

Statisterna

I Västerås planerar två bröder för hur de ska leva sina liv i lyx, sedan de båda förlorat sina jobb. I Sala blir Steffo, Noor och Marcus inblandade i en grov stöld i samband med en filminspelning. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL