Dagens 26 oktober 2022

🏆 Utöka August. Augustpriset borde utökas med två kategorier/klasser, menar Daniel Åberg i VK. Som det är nu ställs diktsamlingar mot romaner i den skönlitterära klassen medan bilderböcker ska bedömas i konkurrens med ungdomsromaner i barn- och ungdomsklassen. Inför två nya klasser för bilderböcker respektive poesi för att ge utrymme för fler pristagare och nominerade, föreslår Åberg.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.