Eva Rehbinder debuterar med en drabbande skildring om att leva även när det är svårt

Eva Rehbinder. Författarporträtt: Per Larsson

Jag heter Eva Rehbinder. Född och uppväxt i Kinna, bor i Göteborg och har även hemmahamn på Styrsö. Jag har skrivit ”Rapport från ett liv på övertid” med underrubrikerna ”Hur jag blev som jag blev när jag inte blev som jag skulle” och ”Varför jag inte är rädd för att dö och allt däremellan” som beskriver mitt  liv med en krånglig kropp. Hur jag trots motgångar och närheten till döden återigen hittar livstråden och tar mig vidare.
Sjuksköterska och arbetat med palliativ vård och därmed erfarenheter som både patient och vårdpersonal. Alltid nära till pennan och pappret.

Rapport från ett liv på övertid

Rapport från ett liv på övertid

  • Förlag: Vulkan
  • Utgiven: 2022-08-16

Är man född med en envetenhet och överlevnadsinstinkt eller kommer det genom vad man är med om i livet?
Evas liv är kantat av sjukdom och död men hon tar hela tiden nya tag och lyckas finna kraft, hopp och glädje som för henne vidare. Hon är inte rädd för att dö men hon vill väldigt gärna leva. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Tre familjers vardagsliv och reflektioner på ett krig i Europa.

Boken ”Utan ord ingen mening” skildrar tre familjers vardagsliv och deras reflektioner på det nya världsläget. Deras frustation riktar sig mot Putin, hur han från ett rikt och i stort sätt relativt gott förhållande med västvärlden raserar Rysslands kommunikation med Europa och USA genom sitt anfallskrig mot Ukraina.

Från dataspel till världar i bokform

Stefan Gadnell – Skaparen av 90-talets spelsuccé och Akvarellkonstnär

Stefan Gadnell, känd som skaparen av det svenska succéspelet BackPacker från 90-talet, är idag en framstående akvarellmålare och författare.

Adoptionsdrama i inbördeskrigets skugga

En utplånad bondby på Sri Lanka och två överlevande systrar som inte känner varandras existens tar oss in i ett virrvarr av händelser och en hel palett av människoöden både på den mytomspunna ön samt i Sverige och Frankrike.