Jan Sandgren debuterar med thrillern Psykologens testamente – en hyllning till äldre kvinnor

Jan Sandgren. Fotograf: Kristian Pohl

Jag föddes in i fantasins och sagornas världar. Läste allt utom skolböcker. Lyssnade på och berättade sagor. Läste psykologi, arbetade som psykoterapeut, ledarskapskonsult och skrev en bok om ett nytt ledarskap där alla tar makten och ansvaret för sitt eget arbete.
Blev sen entreprenör, byggde psykologiska appar och spel och demokratiserade coaching genom digitalisering så att fler kan få tillgång till personlig utveckling.


Så sa hon, den äldre kvinnan som jag alltid sett upp till: ”Som kvinna över sextio så syns man inte, i affärer och på stan …”. Det gjorde mig först ledsen och sen blev jag förbannad och fick energi. Jag bestämde mig direkt. Jag skall skriva en triller med en supercool äldre kvinna som huvudperson.

Nu skriver jag på en bok om att hitta sin grej i livet, sin livsuppgift och på en annan bok tillsammans med två kvinnliga författare om hur man kan avslöja och göra sig fri från destruktiva kärleksrelationer.

Psykologens testamente

Psykologens testamente

Det närmar sig midsommar. På ett förmöget sommarnöje på ön Gällnö förbereder den urstarka 75-åringen Sigrid Steen helgfirandet tillsammans med sin livs kärlek och sin bästa vän. Hon har allt man kan önska sig i livet. Åtminstone nästan. På en annan del av ön gräver ungkarlen och fiskaren Johnny ett allt större hål i sin själ. Läs mer »
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

info@boktugg.se

Den här artikeln är möjlig tack vare

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Vill du bidra med mindre belopp går det bra att swisha på 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.