Michaela von Kügelgen debuterar med Kickstarta ditt skrivande och hitta din skrivrutin

Michaela von Kügelgen Fotograf: Jennifer Sandström

När jag var fem år bestämde jag mig för att jag skulle bli författare. Då dikterade jag min första berättelse för min dagisfröken, men det dröjde till att jag fyllde 26 innan jag verkligen började jobba för min författardröm.

Nu tio år senare har jag skrivit två publicerade romaner (och fyra halvfärdiga manus), jag har både deltagit och hållit i ett flertal skrivarkurser. 

För varje ord jag skrivit, för varje refusering jag fått och för varje kursdeltagare jag sett lyckas har jag lärt mig mer om mitt eget skrivande. Och om andras. 

Ibland är det lätt, ibland är det svårt och ibland ligger jag i ett avgrundsdjupt hål och tänker att jag ska ge upp. Aldrig skriva mer.

Men jag ger inte upp. Jag fortsätter skriva, fortsätter förundras, fortsätter lära mig mer om hantverket och om mig själv.

De lärdomar och insikter jag fått vill jag nu sprida vidare. Jag vill hjälpa andra att förverkliga sin skrivdröm och hitta sin rutin. Om så bara för en kort stund.

För vilka är vi om vi inte skriver?

Kickstarta ditt skrivande och hitta din skrivrutin

Kickstarta ditt skrivande och hitta din skrivrutin

Det sägs att var tredje svensk drömmer om att skriva en bok. Är det dags för dig att förverkliga din skrivdröm?  

Du vill skriva en bok, men livet och vardagen kommer i vägen och skrivandet halkar längst ner på att göra-listan. Eller så har du börjat skriva, men kommer aldrig längre än några sidor in i projektet. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,