Maths Hedberg debuterar med Var sover älgarna?

Maths Hedberg.

Ibland så förundras jag över att jag faktiskt gav mig på att skriva en barnbok – och dessutom måla alla illustrationer med akvarell. För egentligen känner jag mig som mest hemma inom kommunikation och grafisk design gömd bakom min dator, där allt jag ritar går att redigera hur många gånger som helst. Så förutom att debutera som författare så var det första gången jag målade med akvarell. Men det är alltid roligt med nya utmaningar!

Själva idén till min debutbok ”Var sover älgarna?” fick jag under en älgsafari som jag och min då 2-åriga dotter Majken var ute på. Hon ställde miljoner frågor som alla 2-åringar gör. Var sover älgarna, var bor dem, vad käkar dem, ja ni fattar…

Och nu 2 år senare, kan jag äntligen visa och förklara var älgarna (och många andra svenska djur) håller hus och vad dem pysslar med om dagarna och nätterna. Så spana in boken vetja, även vuxna kommer lära sig massor. Det gjorde jag när jag kollade upp fakta…

Var sover älgarna?

Var sover älgarna?

Har du någonsin funderat på var älgarna sover? Eller vill du kanske veta vad björnarna äter, hur ormarna sover och vad myrorna jobbar med? Var sover älgarna? är en färgglad och lärorik bok om hur djuren lever sina liv. Kanske är du själv inte helt olik en räv eller ett bi?

Gillar ditt barn fakta och djur? Om ja, då är detta boken för hen. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.