Hoi Publishing skriver avtal med författarduon Karlin-Schwarz på ny högaktuell thriller

Hoi Publishing har signat författarna Lena Karlin och Åsa Schwarz för utgivning av deras nästa thriller, uppföljaren till Dockfabriken. Boken har fått arbetsnamnet Ransom Time – där riskerna med det digitala samhället ställs på sin spets på det mest dramatiska sätt.  

Hoi Publishing fördjupar samarbetet med Åsa Schwarz, vars bästsäljare De sju nycklarna tidigare getts ut hos förlaget, och knyter samtidigt hennes medförfattare Lena Karlin till sig genom avtal på författarduons nya thriller med arbetsnamnet Ransom Time, en uppföljare till Dockfabriken som gavs ut av Norstedts.

Ransom Time är en högaktuell thriller där riskerna med vårt beroende av digitala system för att samhället ska fungera sätter ramen för en pulshöjande spänningsroman.

– Lena Karlin och Åsa Schwarz är väletablerade författare som skriver spänning utifrån mycket aktuella samhällsfrågor i teknologins framkant. Vi ser mycket fram emot att arbeta med dem på vägen mot nästa boksuccé, säger Lars Rambe, VD för Hoi Publishing.

Om Åsa Schwarz
Åsa har ett flertal skönlitterära verk bakom sig. Hon jobbar även på Knowit, ett av Sveriges största konsultbolag inom cybersäkerhet och hon blev 2017 utsedd till Sveriges säkerhetsprofil. Hon förekommer ofta som expert i media inom säkerhet och artificiell intelligens. Vid sidan om det har hon styrelseuppdrag på Enea och Precise Biometrics. 

Om Lena Karlin
Lena har, förutom att ha skrivit Dockfabriken tillsammans med Åsa Schwarz, också tidigare gett ut tre barnböcker. Hon har översatt ett hundratal titlar, bland annat Dan Brown, Ken Follett och Jojo Moyes liksom varit styrelseledamot i Författarförbundets översättarsektion. Serien om Alex Lindhage och Clara Sjöberg är hennes comeback som författare.

Pressrelease

Pressrelease

Vi publicerar utvalda pressreleaser för att kunna länka till dem i våra nyhetsbrev och notiser. Förlag och andra i bokbranschen är välkomna att skicka sina pressreleaser till tips@boktugg.se Kanske publicerar vi releasen, kanske gör vi en egen nyhet på den. Vi läser i alla fall alla inkomna nyhetstips även om vi inte kan svara på alla mejl.

tips@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.