Erica Algehov debuterar med Viljan och världen

Nu när jag debuterar med Viljan och världen, ser jag min erfarenhet som pedagog och säljare som en fin kombination. 

Efter skrivkursen på Mallorca bland citronträd och olivlundar var jag fast. Där tog jag ett nytt steg i livet och fortsatte med en ettårig skrivarlinje. Mitt romanprojekt tog fart och min tänkta sångbok för barn fylldes på med nya sånger. Inom mig har kreativiteten alltid funnits. Idéerna, de plötsligt bara finns där, vid en skogspromenad, i bilen eller när jag ser det stora i det lilla här i livet. I Göteborgsoperans fantastiska miljö, där jag var ansvarig för medverkande barn, föddes några av mina idéer och sånger. 

Jag bor på Västkusten med man och fyra barn. Havet och skogen ger mig energi och längs strandkanten tar jag mina löprundor. 

Viljan och världen utspelas i min närmiljö och här bland blåbärsris, hallonsnår och ett rikt djurliv gror idéer till en fortsättning.

Viljan och världen

Viljan och världen

Viljan älskar att gå på upptäcktsfärd i skogen med sin hund Tossie. I granntanten Anniellas trädgård är det extra spännande att vara. Viljan och Anniella har en sak gemensamt, de älskar djur och att ta hand om vår planet. Men i skolan är det jobbigt. Klasskompisen Saga retas hela tiden. Hon säger att Viljan är bästis med en tant som är över hundra år. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter