Denize Karabuda debuterar med romantisk komedi om passion mitt i livet

Debutanten Denize Karabuda. Foto: Magnus Liam Karlsson

Mina föräldrar var dokumentärfilmare och släpade i väg mig och mina syskon tvärsöver jordklotet utan att vi hade någon talan. När de inte flyttade runt skrev mamma böcker och fick inte störas. Det var då jag bestämde mig: När jag blir stor ska jag bara resa i fantasin. Och någon bok ska jag aldrig någonsin skriva.

I stället satsade jag på skådespeleriet, och jag älskade att tränga in i huvudet på någon annan. Ändå står jag här nu med min debutbok. Vad hände?

Suget efter att skapa en egen värld tog överhanden och mitt första filmmanus Se upp för dårarna blev etta på biotoppen. Nu var jag plötsligt manusförfattare, och det ledde till nya skrivprojekt.

Att skriva för film var fantastiskt, men en författarväns kärleksfulla tjat om att jag borde skriva en bok slog till slut rot. Det visade sig vara ungefär en miljon gånger roligare att helt fritt få skapa mitt eget universum och skriva oförutsägbara och gränslösa berättelser. Jag är så glad att jag bröt mitt barndomslöfte.

Ambassadören på Portland Place

Ambassadören på Portland Place

"En blixtrande rolig nobelpristagerska, en glassberoende ambassadör och brinnande passion på det, love it!!

Emma Hamberg

Som nyutnämnd svensk ambassadör i London har William Fogelström nått en höjdpunkt i karriären. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL