Lenita Gullberg debuterar med kriminalroman

Lenita Gullberg. Foto: Privat

Jag heter Lenita och har så länge jag kan minnas drömt om att skriva. Min dator är fylld av olika skrivprojekt som är mer eller mindre färdiga. Jag läste många böcker under uppväxten och tänkte att någon gång ska jag också ge ut en bok. Att skriva är som terapi, jag får utlopp för mina känslor.

Jag har studerat språk och kommunikation vid Vasa universitet. Jag är finlandssvensk och mamma till fyra. Eftersom jag för tillfället är djupt inne i småbarnsträsket finns det inte tid för särskilt mycket fritidsaktiviteter. Det jag brukar sysselsätta mig med, förutom skrivandet, är att baka och promenera.

I framtiden vill jag skriva mer och utvecklas som skribent. Jag drömmer om att ge ut fler böcker och att få underhålla andra med mina texter.

Nu har jag dig!

Nu har jag dig!

Emilia Lövdahl arbetar som polis vid polisinrättningen i Österbotten. I den annars lugna staden Vasa hittas en kvinna död i ett grönområde. Det visar sig att kvinnan blivit strypt till döds och tillsammans med kollegorna Dennis, Anna, Eskil och polischef Nygård startas en utredning som visar sig bli allt mer komplicerad. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL