Lenita Gullberg. Foto: Privat

Lenita Gullberg debuterar med kriminalroman

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag heter Lenita och har så länge jag kan minnas drömt om att skriva. Min dator är fylld av olika skrivprojekt som är mer eller mindre färdiga. Jag läste många böcker under uppväxten och tänkte att någon gång ska jag också ge ut en bok. Att skriva är som terapi, jag får utlopp för mina känslor.

Jag har studerat språk och kommunikation vid Vasa universitet. Jag är finlandssvensk och mamma till fyra. Eftersom jag för tillfället är djupt inne i småbarnsträsket finns det inte tid för särskilt mycket fritidsaktiviteter. Det jag brukar sysselsätta mig med, förutom skrivandet, är att baka och promenera.

I framtiden vill jag skriva mer och utvecklas som skribent. Jag drömmer om att ge ut fler böcker och att få underhålla andra med mina texter.

Nu har jag dig!

Nu har jag dig!

Emilia Lövdahl arbetar som polis vid polisinrättningen i Österbotten. I den annars lugna staden Vasa hittas en kvinna död i ett grönområde. Det visar sig att kvinnan blivit strypt till döds och tillsammans med kollegorna Dennis, Anna, Eskil och polischef Nygård startas en utredning som visar sig bli allt mer komplicerad. Läs mer »

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.