Martine Christensen Odenhall. Foto: Privat

Martine Christensen Odenhall debuterar med uppväxtskildring

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag är en mångsidig person som vid sidan av en yrkeskarriär som jurist och samhällsbyggnadschef, alltid odlat mitt kreativa, konstnärliga jag. Detta har yttrat sig i måleri, musik, sömnad, stickning – och inte minst skrivande. Skrivandet har följt mig sedan barnsben och kommit av både lust och förmåga, för att efterhand utvecklas till ett rent behov. Över 100 dagböcker har producerats! Med denna stora vana av skrivande, såväl privat som yrkesmässigt, följer helt naturligt viljan att uttrycka sig rent litterärt, att skapa ett fristående verk att publicera. Jag lever med språket! Så fick jag plötsligt tiden och chansen, uppslagen strömmade till och allt bara flödade. Det är en stor upplevelse att till slut förverkliga sin dröm om publicering och jag hoppas att min bok ska nå fram, underhålla, engagera och framför allt gå från hjärta till hjärta på det sätt jag tänkt …

Ellen på Tuvängen

Ellen på Tuvängen

Skriver du så mycket måste du ha en riktig bok! Så säger mamma när Ellen och hon går till mataffären, och Ellen gång på gång vill ha ett litet randat kollegieblock. Då köper mamma det första riktiga skrivhäftet med svarta pärmar åt henne. Ellen börjar skriva dagbok när hon är sju.

Ellen är en ganska blyg liten tjej, men mycket fantasifull. Läs mer »

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.