Martine Christensen Odenhall debuterar med uppväxtskildring

Martine Christensen Odenhall. Foto: Privat

Jag är en mångsidig person som vid sidan av en yrkeskarriär som jurist och samhällsbyggnadschef, alltid odlat mitt kreativa, konstnärliga jag. Detta har yttrat sig i måleri, musik, sömnad, stickning – och inte minst skrivande. Skrivandet har följt mig sedan barnsben och kommit av både lust och förmåga, för att efterhand utvecklas till ett rent behov. Över 100 dagböcker har producerats! Med denna stora vana av skrivande, såväl privat som yrkesmässigt, följer helt naturligt viljan att uttrycka sig rent litterärt, att skapa ett fristående verk att publicera. Jag lever med språket! Så fick jag plötsligt tiden och chansen, uppslagen strömmade till och allt bara flödade. Det är en stor upplevelse att till slut förverkliga sin dröm om publicering och jag hoppas att min bok ska nå fram, underhålla, engagera och framför allt gå från hjärta till hjärta på det sätt jag tänkt …

Ellen på Tuvängen

Ellen på Tuvängen

Skriver du så mycket måste du ha en riktig bok! Så säger mamma när Ellen och hon går till mataffären, och Ellen gång på gång vill ha ett litet randat kollegieblock. Då köper mamma det första riktiga skrivhäftet med svarta pärmar åt henne. Ellen börjar skriva dagbok när hon är sju.

Ellen är en ganska blyg liten tjej, men mycket fantasifull. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL