Ingrid Ljungström. Foto: Privat

Ingrid Ljungström debuterar med kapitelbok om försvunna barn

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag heter Ingrid Ljungström och har 45 år som sjuksköterska bakom mig. Nu när jag äger min tid som pensionär kommer nästa utmaning som författare. Har sedan barnsben hittat på berättelser och ”satte upp pjäser” som jag hittat på tillsammans med min syster och kusin redan i tidig skolålder.

När mina två söner var i uppväxande ålder hittade jag på olika sagor och senare lite mer äventyr. Då jag är begåvad med en dyslektisk hjärna var det roligare att skapa historierna själv än att läsa dem högt. En av historierna är nu min kommande bok. Jag har många historier och idéer som trängs i huvudet och vill komma ut och bli nedskrivna, det är bara min självdisciplin som borde bli bättre. Har lätt att prioritera hemmastök framför skrivandet, trots att jag verkligen gillar att sitta framför datorn och låta berättelsen komma ut.

Skuggbarnen i parken

Skuggbarnen i parken

Maggan och Åke flyttar med sina tvillingar Lars och Anna till Kalmarsvik under sommarlovets första vecka. Att den idylliska hamnstaden döljer en mörk hemlighet är inget familjen anar. Läs mer »

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.