Ingrid Ljungström debuterar med kapitelbok om försvunna barn

Ingrid Ljungström. Foto: Privat

Jag heter Ingrid Ljungström och har 45 år som sjuksköterska bakom mig. Nu när jag äger min tid som pensionär kommer nästa utmaning som författare. Har sedan barnsben hittat på berättelser och ”satte upp pjäser” som jag hittat på tillsammans med min syster och kusin redan i tidig skolålder.

När mina två söner var i uppväxande ålder hittade jag på olika sagor och senare lite mer äventyr. Då jag är begåvad med en dyslektisk hjärna var det roligare att skapa historierna själv än att läsa dem högt. En av historierna är nu min kommande bok. Jag har många historier och idéer som trängs i huvudet och vill komma ut och bli nedskrivna, det är bara min självdisciplin som borde bli bättre. Har lätt att prioritera hemmastök framför skrivandet, trots att jag verkligen gillar att sitta framför datorn och låta berättelsen komma ut.

Skuggbarnen i parken

Skuggbarnen i parken

Maggan och Åke flyttar med sina tvillingar Lars och Anna till Kalmarsvik under sommarlovets första vecka. Att den idylliska hamnstaden döljer en mörk hemlighet är inget familjen anar. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL