Camilla Sundqvist debuterar med roman om tre kvinnor

Camilla Sundqvist. Foto: Privat

Att skriva är som att löpträna eller gå på gymmet. Det är min sysselsättning som jag övar på flera gånger i veckan. Och när andra blir starkare eller sänker sitt personliga rekord på milen så lyckas jag hitta den där formuleringen som berättar precis just det jag vill. 

Jag heter Camilla och tror på att träna. För att det är kul, ger nya möjligheter och förhoppningsvis också framgång. 

Just nu tränar jag på nästa bok, den som kommer efter min debutbok Astrid, Ingrid och Wararat. Den som bara heter Astrid. Jag tränar också bort all byråkratisk text som jag är en fena på efter att ha tagit fram mängder av beslutsunderlag och rapporter inom mitt andra jobb. 

Jag tror också på mig själv, på mina nära vänner och på människor i den yttre periferin. De flesta från norr till söder tror jag har det Astrid, Ingrid och Wararat har. Både en styrka och en sårbarhet. Lite som att man kan lyfta tunga hantlar men inte gå i tåspetsskor på slak lina. Precis så känner jag mig som debuterande författare. 

Astrid, Ingrid & Wararat

Astrid, Ingrid & Wararat

Jag sätter på mig mina strumpor, skor, tar min jacka och går ut via terrassen. Den dörren jämrar sig ingenting, det  vet jag sedan innan. Blomsterarrangemang i svarta krukor  står strategiskt utplacerade på den halvcirkelformade terrassen. Det luktar friskt såsom en augustikväll ofta gör, om dagen har varit ljummen med klarblå himmel. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL