Helene Malmlöf. Foto: Privat

Helene Malmlöf debuterar med spänningsroman

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

När klockan ringer halv fem på morgonen för att hinna skriva några rader på en bok innan det ”riktiga” jobbet börjar så undrar man om det är värt det. Ändå var det något som drev mig att varje vardagsmorgon åka till jobbet, koka en stor kopp te och under två timmar skriva något som kanske ingen skulle gilla att läsa. Det var stapplande steg till en början men jag gav mig inte, karaktärerna fick eget liv och det blev spännande även om jag själv skrev boken. En planerad händelse fick skrivas om när personen agerade på ett helt annat sätt än jag tänkt.

Inspirationen till boken fick jag från händelser i mitt eget liv. Jag bestämde mig för hur livet skulle se ut. Den så kallade slumpen blev pusselbitar i en plan och inte något som bara dök upp av sig själv. Oddsen att allt som hände när jag träffade min man var tillfälligheter är ungefär som att vinna högsta vinsten i Eurojackpot, två gånger. Jag hoppas att mina böcker inspirerar andra att öppna sig för det fantastiska magiska livet.

Bryggan : kärlek är starkare än vatten

Bryggan : kärlek är starkare än vatten

I Stockholmsvimlet finns den unge Lukas, det talangfulla nya stjärnskottet inom svensk filmindustri med strålande framtidsutsikter även på den internationella scenen. I skogen utanför Oskarshamn finns Sofia, den vackra men mystiska kvinnan som tror på änglar och skriver sagor. Läs mer »

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.