Helene Malmlöf debuterar med spänningsroman

Helene Malmlöf. Foto: Privat

När klockan ringer halv fem på morgonen för att hinna skriva några rader på en bok innan det ”riktiga” jobbet börjar så undrar man om det är värt det. Ändå var det något som drev mig att varje vardagsmorgon åka till jobbet, koka en stor kopp te och under två timmar skriva något som kanske ingen skulle gilla att läsa. Det var stapplande steg till en början men jag gav mig inte, karaktärerna fick eget liv och det blev spännande även om jag själv skrev boken. En planerad händelse fick skrivas om när personen agerade på ett helt annat sätt än jag tänkt.

Inspirationen till boken fick jag från händelser i mitt eget liv. Jag bestämde mig för hur livet skulle se ut. Den så kallade slumpen blev pusselbitar i en plan och inte något som bara dök upp av sig själv. Oddsen att allt som hände när jag träffade min man var tillfälligheter är ungefär som att vinna högsta vinsten i Eurojackpot, två gånger. Jag hoppas att mina böcker inspirerar andra att öppna sig för det fantastiska magiska livet.

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL