Sandra Furulund debuterar med bok om hållbar prestation

Sandra Furulund. Foto: Duo Studio

Jag har alltid älskat att läsa och jag var en bokslukare redan som barn. Tittar du i mina bokhyllor hittar du allt från historiska böcker och deckare till feelgood och fackböcker. När jag var sjuk i utmattningssyndrom hade jag svårt att ta till mig texter och saknade läsningen. Därför valde jag att ha målbilden av mig själv som plöjer en bok från pärm till pärm som motivation på min resa mot att bli bra.

Känslan av att jag ska skriva en bok har funnits länge, men jag har tidigare aldrig vetat om vad. Under pandemin bestämde jag mig för att skriva en bok inom det fält jag arbetar: prestation och hälsa. När förlaget People & Stories hörde av sig och ville ge ut min bok kändes det rätt i hela kroppen och jag sade ja direkt. Ju mer mod jag har plockat fram i skrivprocessen, desto bättre har den blivit. Prestera hållbart är min första bok och den är för ambitiösa som vill prestera högt med kraft och energi. Jag gillar skrivprocessen och längtar redan efter att sätta tänderna i nästa.

Prestera hållbart : hur du presterar högt med kraft och energi

Prestera hållbart : hur du presterar högt med kraft och energi

Är du ambitiös och alltid vill göra ditt bästa? Vill du ha ut mer av livet både i karriären och det privata? Har du fått höra att du ska "nöja dig" och "sänka dina ambitioner" för att inte bränna ut dig, eftersom livet går lite väl fort ibland? Då är det här boken för dig. 

För vi som är ambitiösa ska inte sluta vara det. Vi ska inte vara mindre av oss själva. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL