Sandra Furulund. Foto: Duo Studio

Sandra Furulund debuterar med bok om hållbar prestation

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag har alltid älskat att läsa och jag var en bokslukare redan som barn. Tittar du i mina bokhyllor hittar du allt från historiska böcker och deckare till feelgood och fackböcker. När jag var sjuk i utmattningssyndrom hade jag svårt att ta till mig texter och saknade läsningen. Därför valde jag att ha målbilden av mig själv som plöjer en bok från pärm till pärm som motivation på min resa mot att bli bra.

Känslan av att jag ska skriva en bok har funnits länge, men jag har tidigare aldrig vetat om vad. Under pandemin bestämde jag mig för att skriva en bok inom det fält jag arbetar: prestation och hälsa. När förlaget People & Stories hörde av sig och ville ge ut min bok kändes det rätt i hela kroppen och jag sade ja direkt. Ju mer mod jag har plockat fram i skrivprocessen, desto bättre har den blivit. Prestera hållbart är min första bok och den är för ambitiösa som vill prestera högt med kraft och energi. Jag gillar skrivprocessen och längtar redan efter att sätta tänderna i nästa.

Prestera hållbart : hur du presterar högt med kraft och energi

Prestera hållbart : hur du presterar högt med kraft och energi

Är du ambitiös och alltid vill göra ditt bästa? Vill du ha ut mer av livet både i karriären och det privata? Har du fått höra att du ska "nöja dig" och "sänka dina ambitioner" för att inte bränna ut dig, eftersom livet går lite väl fort ibland? Då är det här boken för dig. 

För vi som är ambitiösa ska inte sluta vara det. Vi ska inte vara mindre av oss själva. Läs mer »

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.