Caroline Möllesand debuterar med Ölandsfeelgood

Caroline Möllesand. Foto: Privat

Trots att jag alltid har skrivit i jobbet hade jag aldrig drömt om att skriva en bok. Det verkade för komplicerat. 2019 var jag sjuk i utmattning och behövde fokusera på något nytt. En skrivarkurs på distans fick min trötta hjärna att vakna till liv och bli kreativ igen.

Tack vare en kurskamrat upptäckte jag feelgoodgenren – sådant ville jag också skriva! Premiärbesöket på Bokmässan gav mig en bokidé och väl hemma påbörjade jag mitt manus som utspelar sig på Öland. Jag läste skrivbloggar och fann skrivgemenskap på Instagram. Först trodde jag att enklaste vägen var att ge ut själv och under 2021 bloggade jag på Debutantbloggen. I somras blev jag kontaktad av WAPI som ville läsa manuset. Efter en tids väntan skrev vi tvåboksavtal med rättigheter för ytterligare sex länder. (Ja, jag skippade egenutgivning.)

Nu släpps min roman där alla känslor får plats och relationer sätts på prov. Det är första delen i serien ”Öland i våra hjärtan”.

Sommarvindar och sanningar

Sommarvindar och sanningar

Det har gått ett år sedan Melindas man dog och hon är inte alls i balans. När vuxna dottern Moa föreslår en kurs i självutveckling på Öland tvekar Melinda, men bestämmer sig sedan för att en hemester i vacker miljö kanske är precis vad hon behöver. Väl framme på anläggningen Ekerum får Melinda dela boende med en annan kursdeltagare. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL