Caroline Möllesand. Foto: Privat

Caroline Möllesand debuterar med Ölandsfeelgood

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Trots att jag alltid har skrivit i jobbet hade jag aldrig drömt om att skriva en bok. Det verkade för komplicerat. 2019 var jag sjuk i utmattning och behövde fokusera på något nytt. En skrivarkurs på distans fick min trötta hjärna att vakna till liv och bli kreativ igen.

Tack vare en kurskamrat upptäckte jag feelgoodgenren – sådant ville jag också skriva! Premiärbesöket på Bokmässan gav mig en bokidé och väl hemma påbörjade jag mitt manus som utspelar sig på Öland. Jag läste skrivbloggar och fann skrivgemenskap på Instagram. Först trodde jag att enklaste vägen var att ge ut själv och under 2021 bloggade jag på Debutantbloggen. I somras blev jag kontaktad av WAPI som ville läsa manuset. Efter en tids väntan skrev vi tvåboksavtal med rättigheter för ytterligare sex länder. (Ja, jag skippade egenutgivning.)

Nu släpps min roman där alla känslor får plats och relationer sätts på prov. Det är första delen i serien ”Öland i våra hjärtan”.

Sommarvindar och sanningar : Första delen i serien Öland i våra hjärtan

Sommarvindar och sanningar : Första delen i serien Öland i våra hjärtan

Det har gått ett år sedan Melindas man dog och hon är inte alls i balans. När vuxna dottern Moa föreslår en kurs i självutveckling på Öland tvekar Melinda, men bestämmer sig sedan för att en hemester i vacker miljö kanske är precis vad hon behöver. Väl framme på anläggningen Ekerum får Melinda dela boende med en annan kursdeltagare. Läs mer »

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.