Johan Seltborg debuterar med underhållande guide om interim management

Johan Seltborg. Foto: Oskar Omne

Jag är i grund och botten en komiker som ständigt törstar efter uppmärksamhet och vars största drivkraft är att underhålla. Det finns inget som ger mig större kickar än när andra skrattar åt mina skämt.

Jag är också en karriärist med lång utbildning, som i många år jagat allt viktigare jobb och finare titlar. Under många år lät jag min humor och min kreativitet stå tillbaka eftersom jag inte trodde att flams var förenligt med att göra karriär. Kan man både ha roligt och vara seriös samtidigt? Kan man verkligen förena höger och vänster hjärnhalva? Den högra vill att folk skrattar åt mina skämt, den vänstra att alla ska tycka att jag är smart.

Jag har länge närt en dröm att förena mina två motsägelsefulla sidor och de senaste åren har jag upptäckt att det faktiskt funkar. Jag har med den här boken velat skapa underhållande facklitteratur, du ska få dig ett och annat garv samtidigt som du lär dig något viktigt och intressant.

Ledarskap på besök : 15 framgångsfaktorer för att lyckas som interimschef

Ledarskap på besök : 15 framgångsfaktorer för att lyckas som interimschef

När Johan Seltborg började arbeta som interimschef hittade han nästan ingenting att läsa om rollen. Nu har han samlat handfasta tips och rekommendationer i en lättsam och underhållande guide om allt du kan tänkas vilja veta om interim management – både för dig som jobbar som interimschef eller funderar på att göra det, och för dig som är uppdragsgivare eller förmedlare. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL