Gudrun Wallte. Foto: Privat

Gudrun Wallte debuterar med autofiktiv berättelse om att växa upp i en arbetarfamilj

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag som heter Gudrun Wallte är född 1948 och har aldrig gått en skrivarkurs. Eftersom jag inte är en skrivande person, har jag aldrig drömt om att bli en författare. Jag har varit nöjd med att ha arbetat som förskollärare och specialpedagog. Men när ett av mina barnbarn enträget ber sin mormor skriva en berättelse om den familj jag växte upp med. Då köper jag en dator och sätter mig ner. Men vad ska man tänka på när man ska skriva en bok? Bäst att fråga Google. Där får jag rådgivning av en författare som menar att man bara behöver tänka på de två orden Realism och Optimism. Då bestämmer jag att detta ska bli mina ledstjärnor i mitt nyfunna skrivande. Efter 187 dagar blev boken färdigskriven på 283 sidor. Nu återstår det bara att boken hittar hem till alla läsare som tycker om att bli berörda.

Tapetblomman

Tapetblomman

Jag förklarar för henne att det är viktigt att pappa får en fin bukett på sin 50-årsdag, men att jag har så lite att köpa för. Dessutom sitter pappa i soffan och är sjuk. Blommorna är det enda han får idag.

Så glad jag är på hemvägen med en stor vacker bukett i handen. Tänk vad glad mamma ska bli som får ge pappa en så storslagen bukett för så lite pengar. Läs mer »

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.