Gudrun Wallte debuterar med autofiktiv berättelse om att växa upp i en arbetarfamilj

Gudrun Wallte. Foto: Privat

Jag som heter Gudrun Wallte är född 1948 och har aldrig gått en skrivarkurs. Eftersom jag inte är en skrivande person, har jag aldrig drömt om att bli en författare. Jag har varit nöjd med att ha arbetat som förskollärare och specialpedagog. Men när ett av mina barnbarn enträget ber sin mormor skriva en berättelse om den familj jag växte upp med. Då köper jag en dator och sätter mig ner. Men vad ska man tänka på när man ska skriva en bok? Bäst att fråga Google. Där får jag rådgivning av en författare som menar att man bara behöver tänka på de två orden Realism och Optimism. Då bestämmer jag att detta ska bli mina ledstjärnor i mitt nyfunna skrivande. Efter 187 dagar blev boken färdigskriven på 283 sidor. Nu återstår det bara att boken hittar hem till alla läsare som tycker om att bli berörda.

Tapetblomman

Tapetblomman

Jag förklarar för henne att det är viktigt att pappa får en fin bukett på sin 50-årsdag, men att jag har så lite att köpa för. Dessutom sitter pappa i soffan och är sjuk. Blommorna är det enda han får idag.

Så glad jag är på hemvägen med en stor vacker bukett i handen. Tänk vad glad mamma ska bli som får ge pappa en så storslagen bukett för så lite pengar. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,