Lisa Ring debuterar med bok om äventyr på Östgötaleden

Lisa Ring. Foto: Privat

Mitt namn är Lisa, egentligen en helt vanlig tjej född år 1993 i Linköping.
Precis som varje bok har sitt tema och speciella berättelse, har ett människoliv också det.

Mitt tema har blivit Lisaleendet och min speciella berättelse består till stor del av idrott och långdistanslöpning, men jag har också en mängd olika utbildningar med mig, bland annat är jag lärare i Idrott och biologi men arbetar just nu som egen företagare.

Att min leende väg framåt på Östgötaleden nu har mynnat ut i en bokdebut, känns overkligt. Men i sammanhanget är det inte så märkligt för det är ett bevis på den leende Lisa jag är. Rörelse i naturen tillsammans med skrift och ord i tystnad och ro!

Jag hoppas boken ger inspiration till att vara vild, modig och lycklig. Att idrott tillsammans med ord i böcker, är fantastiskt för personlig utveckling och att det är en kombination som gör dig stark nog att göra alla drömmar till sanning.

Lisas leende äventyr på Östgötaleden

Lisas leende äventyr på Östgötaleden

Så länge Lisa andas är hon vid liv. Så länge Lisa andas Östgötaleden är hon frisk av skogsmedicin.

Östgötaleden sträcker sig 150 varierade mil genom Östergötlands tretton kommuner. Äventyren på leden har varit otroligt viktiga för mig, både fysiskt och mentalt. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL