Bokbranschdagen 2022 flyttas fram till 11 maj pga coronapandemin

Den årliga branschdagen (arrangerad av Förläggareföreningen och Bokhandlareföreningen) skulle i år ha ägt rum den 16 februari. Men efter den lavinartade smittspridningen de senaste veckorna har arrangörerna beslutat att flytta fram datumet till 11 maj istället, skriver Svensk Bokhandel (som i år är medarrangör). Plats fortfarande Nalen i Stockholm.

Rapporten över bokförsäljningsstatistiken för 2021 kommer dock att släppas som planerat i februari. Boktugg kommer som vanligt att leverera sin analys direkt.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.