Linda Allansson debuterar med berättelse om livet med en kroniskt sjuk hund

Debutanten Linda Allansson. Foto: Privat

Att skriva har alltid kommit naturligt för mig. Genom skrivandet kunde jag under min uppväxt fly till en annan värld och skapa egna förutsättningar efter ännu en dag av utfrysning i skolan. Jag var ett blygt och tillbakadraget barn som inte gjorde något väsen av mig. Jag skrev hellre än pratade. Det gör jag än idag. Jag har mycket lättare för att uttrycka mig i skrift än genom tal. Mina lärare i högstadiet var övertygade om att jag skulle bli författare.

Under ett par år jobbade jag ideellt som redaktör åt klubbtidningen för Rasklubben för portugisisk vattenhund där jag bland annat skrev artiklar.

Det är också portugisisk vattenhund som blev material till min debutbok. Min egna portugisiska vattenhund Eddie som var världens mest säregna hund och kroniskt sjuk större delen av sitt liv. Min förhoppning med boken, förutom underhållande läsning, är att hjälpa andra hundägare som är i liknande situation med en kroniskt sjuk hund. Att skänka lite hopp om att det kan gå bra trots allt.

Eddie mot alla odds

Eddie mot alla odds

Herregud, han går ju inte att ha i möblerade rum! utbrast Lindas mamma förskräckt första gången hon träffade Eddie.

Häng med på galna upptåg och tokiga påhitt i den sanna historien om livet med den portugisiska vattenhunden Eddie. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL