Debutanten Linda Allansson. Foto: Privat

Linda Allansson debuterar med berättelse om livet med en kroniskt sjuk hund

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Att skriva har alltid kommit naturligt för mig. Genom skrivandet kunde jag under min uppväxt fly till en annan värld och skapa egna förutsättningar efter ännu en dag av utfrysning i skolan. Jag var ett blygt och tillbakadraget barn som inte gjorde något väsen av mig. Jag skrev hellre än pratade. Det gör jag än idag. Jag har mycket lättare för att uttrycka mig i skrift än genom tal. Mina lärare i högstadiet var övertygade om att jag skulle bli författare.

Under ett par år jobbade jag ideellt som redaktör åt klubbtidningen för Rasklubben för portugisisk vattenhund där jag bland annat skrev artiklar.

Det är också portugisisk vattenhund som blev material till min debutbok. Min egna portugisiska vattenhund Eddie som var världens mest säregna hund och kroniskt sjuk större delen av sitt liv. Min förhoppning med boken, förutom underhållande läsning, är att hjälpa andra hundägare som är i liknande situation med en kroniskt sjuk hund. Att skänka lite hopp om att det kan gå bra trots allt.

Eddie mot alla odds

Eddie mot alla odds

Herregud, han går ju inte att ha i möblerade rum! utbrast Lindas mamma förskräckt första gången hon träffade Eddie.

Häng med på galna upptåg och tokiga påhitt i den sanna historien om livet med den portugisiska vattenhunden Eddie. Läs mer »

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

📅 Utgivningar idag: Ett femtiotal nya titlar hos Bokinfo. En av dem är Kungen av Pär Hällström som handlar om bordtennis-legenden Jan-Ove Waldner.

🎂 Födelsedagar: Författaren Ellen Mattson (född 1962) fyller år idag. Hon debuterade 1992 med romanen Nattvandring. Den 28 mars 2019 valdes hon in i Svenska Akademien på stol 9, i bokform finns för övrigt Inträdestal av Ellen Mattson. Förra hösten kom hon ut med Den svarta månens år.

🚋 Den 22 september är det Internationella bilfria dagen som har uppmärksammats världen över sedan år 2000 genom att bilister uppmanas att inte använda bilen under ett dygn. Finns det en bättre plats att göra det än just i Göteborg där man helst av allt vill undvika att köra bil? Så ska vi då boktipsa om bilböcker eller är det helt ologiskt? En aktuell sådan är Bilar – full gas och nostalgi av Peter Haventon.xxx. xxxx


Uppdateras under dagen …