Domstolsprövning av PRH:s Simon & Schuster-köp i augusti 2022

Amerikanska Justitiedepartementet vill blockera Penguin Random House köp av Simon & Schuster, en affär på 2,2 miljarder dollar som presenterades för drygt ett år sedan. Nu har parterna enats om startdatum för domstolsprövningen, det blir 1 augusti 2022. Ett domslut ska sedan komma i god tid innan uppköpsbudet går ut i november 2022. (The Bookseller)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.