Kia Hedman debuterar med spänningsroman

Kia Hedman. Foto: Privat

När nyhetsreportage rapporterade om föräldrar som dödat sina barn väcktes en tanke. Tänk om man skulle bli anklagad för något man inte gjort. Tanken lade grunden till att slå ihop mina intressen, skriva och psykologi, vilket resulterade i debutromanen Patient 43. En spänningsroman om att bli beskylld för att ha dödat sitt barn och tvångsomhändertagen på en psykiatrisk avdelning.  

Jag är uppväxt i Borlänge, utbildad civilekonom och inledde min ekonomkarriär i London. Som nybliven förälder i Knivsta blev Uppsalapendeln min nya skrivarlya. Den tråkiga transportsträckan omvandlades till en lustfylld oas.  

Intresset för att skriva tillkom i högstadiet när min lärare trodde på mig och mitt skrivande. Styrkor vi får med oss som barn väcker idéer som följer oss genom livet. I mitt fall väcktes drömmen om att skriva en bok. Målsättningen med mitt skrivande är att lämna läsaren berörd och väcka tankar som dröjer kvar långt efteråt.

Patient 43

Patient 43

Hon hade inte trott det om Edvin. Att han efter dåden på sönerna även skulle röja henne ur vägen. Anklaga henne för att under psykos ha dödat deras barn. Se till att hon blev felaktigt inspärrad för tvångsvård på en psykiatrisk inrättning där hennes ord betvivlades mer än hans. Samtidigt förstod hon. Är man tillräckligt trängd har man inget att förlora. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL