Nicolas Cage vid galapremiären för filmen "Pig". Arkivbild: Jordan Strauss/AP/TT.

Nicolas Cage ska spela greve Dracula i ny filmatisering av Bram Stoker-roman

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Hollywoodstjärnan Nicolas Cage ska axla manteln som greve Dracula i den kommande monsterfilmen ”Renfield”, skriver The Hollywood Reporter.

Filmen regisseras av Chris McKay och bygger på Bram Stokers klassiska skräckroman Dracula från 1897. Den här gången kretsar dock inte handlingen kring Dracula, utan kring hans sinnessjuke hantlangare Renfield, här spelad av Nicholas Hoult.

Det här är inte första gången som Nicolas Cage spelar vampyr. 1988 spelade han excentrisk blodsugare i skräckkomedin ”Vem har stulit mina tänder?” (”Vampire’s kiss”).

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL