Sofia Brattvall debuterar med äventyrlig fantasyroman

Sofia Brattwall, debuterande författare. Foto: Stefan Jonason

Jag heter Sofia Brattvall och har en bred utbildning bakom mig, bland annat en kandidatexamen i journalistik och flertalet skrivarkurser samt kurser inom manus och filmskapande.

Mitt största driv är berättandet, att skriva och underhålla, samtidigt som jag är mån om att budskapet är gott och lättillgängligt för avsedd målgrupp. Det främsta syftet med min bokserie, Nyckelstenarnas Hemlighet, är att underhålla en fantasy- och äventyrsälskande målgrupp. Samtidigt har den ett pedagogiskt syfte i att utbilda och inspirera barn och unga inom ämnena historia och vetenskap.

Med mitt skrivande vill jag inspirera barn och unga till modet att våga gå sina egna vägar samtidigt som de respekterar andras olikheter och perspektiv. Jag vill inspirera till nyfikenhet och demonstrera hur vetenskap och magi inte är varandras motsatser, utan snarare olika sätt att definiera de stora mysterierna i vår omvärld.

Läs mer på www.nyckelstenarnashemlighet.se
Instagram: @nyckelstenarnashemlighet

Nyckeln till tiden

Nyckeln till tiden

En hänsynslös mördare härjar i Sverige och alla hans offer är tonåringar. Femtonåriga Teodor undkommer mördarens attack, men hans bästa vän Bella kidnappas.
Mot sin vilja hamnar Teodor i ett uråldrigt internationellt sällskap som har som mål att hitta och förstöra nyckelstenarna. För om de hamnar i fiendens händer kan deras krafter förgöra världen. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL