Emelie Joners. Foto: Madeleine Lindh

Emelie Joners debutroman utspelar sig i Hälsingland

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag heter Emelie Joners och bor tillsammans med min familj i Järvsö, Hälsingland. Jag började skriva i tidiga tonåren, kortare berättelser som jag knattrade fram på skrivmaskinen sent på kvällarna. Skrivandet har alltid följt mig, och i samband med att jag blev förälder bestämde jag mig för att satsa helhjärtat på drömmen att bli författare. Jag gick Skrivarakademins ettåriga distansutbildning på folkuniversitetet i Stockholm, samt ett par onlinekurser för Jorun Modén. Genom textsamtal och handledning växte mitt skrivande fram och jag hittade mig själv, mitt eget sätt att skriva. Förhoppningen är att min debutroman ska beröra, att karaktärerna och deras livsval ska väcka både tankar och känslor hos läsaren.

En annan del av mig

En annan del av mig

Våra själar är som slöjor i vinden, skira, böljande och så lätta att tappa taget om. Och har vi en gång förlorat greppet spelar det ingen roll hur långt vi springer, eller hur högt vi hoppar. Vi kan inte nå dem. Vi kan bara stå med nakna, såriga fötter på jorden och se hur de virvlar upp mot himlen, innan de slutligen försvinner. Läs mer »

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.