Emelie Joners debutroman utspelar sig i Hälsingland

Emelie Joners. Foto: Madeleine Lindh

Jag heter Emelie Joners och bor tillsammans med min familj i Järvsö, Hälsingland. Jag började skriva i tidiga tonåren, kortare berättelser som jag knattrade fram på skrivmaskinen sent på kvällarna. Skrivandet har alltid följt mig, och i samband med att jag blev förälder bestämde jag mig för att satsa helhjärtat på drömmen att bli författare. Jag gick Skrivarakademins ettåriga distansutbildning på folkuniversitetet i Stockholm, samt ett par onlinekurser för Jorun Modén. Genom textsamtal och handledning växte mitt skrivande fram och jag hittade mig själv, mitt eget sätt att skriva. Förhoppningen är att min debutroman ska beröra, att karaktärerna och deras livsval ska väcka både tankar och känslor hos läsaren.

En annan del av mig

En annan del av mig

Våra själar är som slöjor i vinden, skira, böljande och så lätta att tappa taget om. Och har vi en gång förlorat greppet spelar det ingen roll hur långt vi springer, eller hur högt vi hoppar. Vi kan inte nå dem. Vi kan bara stå med nakna, såriga fötter på jorden och se hur de virvlar upp mot himlen, innan de slutligen försvinner. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,