Daniel Olsson debuterar med serieroman om relationer

Daniel Olsson. Foto: Johan Karlsson

Daniel Olsson heter jag, även om jag sällan kallar mig det i kreativa sammanhang. Som tonåring började jag med graffiti och sedan dess har mycket av mitt skapande utgått ifrån den persona som graffitin handlar om att bygga. Mitt alter ego blev Sälen och senare Seal of Sweden.

Gränserna har suddats ut lite genom åren, men jag tycker att det är skönt att kunna distansera mig ibland. Speciellt de senaste åren då jag har jobbat mycket med självbiografiska serier, det ger liksom ett ökat utrymme att ta ut svängarna. Sälen tänker och säger saker som Daniel skulle skämmas för.

Jag gillar att utforska mina tankar om relationer och dess komplexitet, vilket återspeglas i ”Bättre lycka”, som min serieroman heter. Den säger något om min syn på livet, att livet är ett sökande. Och i sökandet efter något, oavsett vad det är, så står du inför en massa val. Vägval. Varje väg du väljer handlar också om att välja bort, allt det där andra. Det är en tanke som känns skrämmande tycker jag. 

Bättre lycka

Bättre lycka

Bättre lycka är en skildring av jakten på relationen med stort R. Boken är tecknad och skriven som små inblickar i en vardag. Tillsammans bildar dessa livshändelser och ögonblick en lite vemodig historia. Glimten i ögat och ett inslag av svart humor finns dock alltid närvarande. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL