Daniel Olsson. Foto: Johan Karlsson

Daniel Olsson debuterar med serieroman om relationer

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Daniel Olsson heter jag, även om jag sällan kallar mig det i kreativa sammanhang. Som tonåring började jag med graffiti och sedan dess har mycket av mitt skapande utgått ifrån den persona som graffitin handlar om att bygga. Mitt alter ego blev Sälen och senare Seal of Sweden.

Gränserna har suddats ut lite genom åren, men jag tycker att det är skönt att kunna distansera mig ibland. Speciellt de senaste åren då jag har jobbat mycket med självbiografiska serier, det ger liksom ett ökat utrymme att ta ut svängarna. Sälen tänker och säger saker som Daniel skulle skämmas för.

Jag gillar att utforska mina tankar om relationer och dess komplexitet, vilket återspeglas i ”Bättre lycka”, som min serieroman heter. Den säger något om min syn på livet, att livet är ett sökande. Och i sökandet efter något, oavsett vad det är, så står du inför en massa val. Vägval. Varje väg du väljer handlar också om att välja bort, allt det där andra. Det är en tanke som känns skrämmande tycker jag. 

Bättre lycka

Bättre lycka

Bättre lycka är en skildring av jakten på relationen med stort R. Boken är tecknad och skriven som små inblickar i en vardag. Tillsammans bildar dessa livshändelser och ögonblick en lite vemodig historia. Glimten i ögat och ett inslag av svart humor finns dock alltid närvarande. Läs mer »

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.