Brittiska bokhandlar drabbade av upp till två månader sena leveranser

📚 Att det råder brist på kapacitet och papper hos tryckerierna i Europa just nu har knappast undgått någon. Brittiska bokhandlare rapporterar om försenade leveranser av beställda böcker på upp till två månader och dessutom borttappade ordrar. En svårighet är att de inte vet hur länge de måste vänta på leverans vilket gör att kunderna ibland vänder sig till Amazon. De uppmanar nu folk att handla lokalt och handla i god tid före jul. (The Bookseller)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL