Kristian Hägglund debuterar med barnbok om självkänsla och egenvärde

Kristian Hägglund. Foto: Privat

Jag jobbar som frilansande illustratör och serieskapare sedan 17 år tillbaka och har en högskoleexamen i serie- och bildberättande. Barnböcker har länge varit ett kärt medium och jag har sedan tidigare illustrerat fyra böcker i den prisbelönta bokserien DjurdeckarnaDu är speciell är första barnboken som jag både skrivit och illustrerat.

Tecknandet har följt mig sedan barnsben med det har inte varit min enda sysselsättning. Jag har även ett starkt intresse för samhälls- och miljöfrågor samt djurvälfärd och har högskoleutbildning inom miljö- och hållbarhetsfrågor. Oundvikligen har detta påverkat mig i mitt skapande.

För mig är det viktigt att inte bara underhålla utan också förmedla något djupare, att beröra och stärka och lyfta nya tankar och perspektiv. Du är speciell är mitt sätt att uppmuntra till djupare samtal kring självkänsla och egenvärde, att vi alla är unika och värdefulla precis som vi är. Det tror jag vi alla behöver höra oftare.

Du är speciell

Du är speciell

  • Förlag: BoD
  • Utgiven: 2021-11-15
Du vet väl om att du är väldigt, väldigt speciell?

"Du är speciell" är en poetisk liten barnbok om det unika i varje människa och om varje individs orubbliga värde. Boken syftar till att stärka och inspirera läsaren genom att på ett enkelt och lustfyllt sätt lyfta annars svårgreppbara ämnen kring självkänsla och egenvärde. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL