Kristian Hägglund. Foto: Privat

Kristian Hägglund debuterar med barnbok om självkänsla och egenvärde

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag jobbar som frilansande illustratör och serieskapare sedan 17 år tillbaka och har en högskoleexamen i serie- och bildberättande. Barnböcker har länge varit ett kärt medium och jag har sedan tidigare illustrerat fyra böcker i den prisbelönta bokserien DjurdeckarnaDu är speciell är första barnboken som jag både skrivit och illustrerat.

Tecknandet har följt mig sedan barnsben med det har inte varit min enda sysselsättning. Jag har även ett starkt intresse för samhälls- och miljöfrågor samt djurvälfärd och har högskoleutbildning inom miljö- och hållbarhetsfrågor. Oundvikligen har detta påverkat mig i mitt skapande.

För mig är det viktigt att inte bara underhålla utan också förmedla något djupare, att beröra och stärka och lyfta nya tankar och perspektiv. Du är speciell är mitt sätt att uppmuntra till djupare samtal kring självkänsla och egenvärde, att vi alla är unika och värdefulla precis som vi är. Det tror jag vi alla behöver höra oftare.

Du är speciell

Du är speciell

  • Förlag: BoD
  • Utgiven: 2021-11-15
Du vet väl om att du är väldigt, väldigt speciell?

"Du är speciell" är en poetisk liten barnbok om det unika i varje människa och om varje individs orubbliga värde. Boken syftar till att stärka och inspirera läsaren genom att på ett enkelt och lustfyllt sätt lyfta annars svårgreppbara ämnen kring självkänsla och egenvärde. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL