Johanna Silvermark. Foto: Sandra Lagestrå

Johanna Silvermark debuterar med pusseldeckare

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

När jag slog i taket på Karolinska Institutets test för utmattning, fick jag backa hem och tänka om. Varken marknadsansvarig i IT-branschen eller dansare på elitnivå var lämpliga yrken längre. Så jag tänkte: Vad kan jag göra med kola i hjärnan? Jag skrev av mig om livshändelsen. Kort efter det skrev jag en feelgood med extra humor. Sedan en kärleksroman. Och så i år skrev jag pusseldeckaren som jag debuterar med under halvpseudonymen Johanna Silvermark, eftersom jag önskade total konstnärlig frihet.

Varför allt detta skrivande? Jag mår som bäst då. Som förälder till barn med neuropsykiatriska diagnoser, har det också blivit den aktivitet där jag kan tanka energi. Överallt ser jag berättelser som behöver skrivas och människor som utmärker sig och förtjänar en plats i litteraturen. Att få debutera är som att kasta sig själv rakt ut i tomma intet och se hur omgivningen reagerar. Läskigt. Roligt. Omtumlande. Givande. Nu laddar jag upp för nästa bok i pipen.

Mord på Skogstuna herrgård

Mord på Skogstuna herrgård

  • Förlag: BoD
  • Utgiven: 2021-11-01
Beatrice Morénius försöker anpassa sig till livet som fattigpensionär efter ett liv fyllt av äventyr och resor. Hon har flyttat in hos tvillingsystern Gunilla i Skultuna, och när Gunillas son bjuder hela familjen att fira jul på Skogstuna herrgård så följer Beatrice med.

Men julefriden byts snart mot en tragedi när en gäst hittas död på herrgården. Läs mer »

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.