Johanna Silvermark debuterar med pusseldeckare

Johanna Silvermark. Foto: Sandra Lagestrå

När jag slog i taket på Karolinska Institutets test för utmattning, fick jag backa hem och tänka om. Varken marknadsansvarig i IT-branschen eller dansare på elitnivå var lämpliga yrken längre. Så jag tänkte: Vad kan jag göra med kola i hjärnan? Jag skrev av mig om livshändelsen. Kort efter det skrev jag en feelgood med extra humor. Sedan en kärleksroman. Och så i år skrev jag pusseldeckaren som jag debuterar med under halvpseudonymen Johanna Silvermark, eftersom jag önskade total konstnärlig frihet.

Varför allt detta skrivande? Jag mår som bäst då. Som förälder till barn med neuropsykiatriska diagnoser, har det också blivit den aktivitet där jag kan tanka energi. Överallt ser jag berättelser som behöver skrivas och människor som utmärker sig och förtjänar en plats i litteraturen. Att få debutera är som att kasta sig själv rakt ut i tomma intet och se hur omgivningen reagerar. Läskigt. Roligt. Omtumlande. Givande. Nu laddar jag upp för nästa bok i pipen.

Mord på Skogstuna herrgård

Mord på Skogstuna herrgård

  • Förlag: BoD
  • Utgiven: 2021-11-01
Beatrice Morénius försöker anpassa sig till livet som fattigpensionär efter ett liv fyllt av äventyr och resor. Hon har flyttat in hos tvillingsystern Gunilla i Skultuna, och när Gunillas son bjuder hela familjen att fira jul på Skogstuna herrgård så följer Beatrice med.

Men julefriden byts snart mot en tragedi när en gäst hittas död på herrgården. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL