Anna Frey och Åsa Secher ligger bakom det nyinstiftade priset Ljudvågen. Pressbild: Iman Tahbaz.

Ljudvågen – nyinstiftat pris för ljudproducenter

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Från och med nästa år kan de som arbetar med ljudberättelser tilldelas utmärkelsen Ljudvågen.

Det är Stockholms radiobiograf som instiftar priset, som ska uppmärksamma olika typer av berättande i podcast- och radioformat.

Utdelningen äger rum våren 2022, och vinnare tillägnas en hel kväll på Stockholms radiobiograf.

”I dagens podcastlandskap riktas mycket av strålkastarljuset mot en sorts berättelser, väldigt ofta ’true crime’, med det här priset vill vi hylla och främja en annan typ av berättande. Ingen behöver ha blivit mördad för att det ska kännas i magen”, säger Åsa Secher i ett pressmeddelande.

Hon är initiativtagare till priset tillsammans med Anna Frey. Tillsammans driver de radiobiografen.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL