Matthew Perry skriver bok om ”Vänner”

Matthew Perry ska skriva en bok om sitt liv och tiden med "Vänner". Arkivbild: Jordan Strauss/AP/TT.

Skådespelaren Matthew Perry ska skriva en självbiografi där han låter läsarna få en inblick i inspelningen av den legendariska tv-serien ”Vänner”. Men Perry ska också berätta om sitt liv och sin kamp mot missbruk, skriver Deadline.

Boken ges ut av amerikanska Flatiron Books, som uppges ha betalat ett sjusiffrigt belopp i dollar för den. Memoarerna är tänkta att släppas nästa år, och det blir den första som ges ut av någon av stjärnorna från serien.

”Vänner” sändes 1994–2004 och blev snabbt ett populärkulturellt fenomen. Huvudrollsinnehavarna är Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courteney Cox, David Schwimmer och Matt Leblanc.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,