Matthew Perry ska skriva en bok om sitt liv och tiden med "Vänner". Arkivbild: Jordan Strauss/AP/TT.

Matthew Perry skriver bok om ”Vänner”

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Skådespelaren Matthew Perry ska skriva en självbiografi där han låter läsarna få en inblick i inspelningen av den legendariska tv-serien ”Vänner”. Men Perry ska också berätta om sitt liv och sin kamp mot missbruk, skriver Deadline.

Boken ges ut av amerikanska Flatiron Books, som uppges ha betalat ett sjusiffrigt belopp i dollar för den. Memoarerna är tänkta att släppas nästa år, och det blir den första som ges ut av någon av stjärnorna från serien.

”Vänner” sändes 1994–2004 och blev snabbt ett populärkulturellt fenomen. Huvudrollsinnehavarna är Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courteney Cox, David Schwimmer och Matt Leblanc.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL